Nieuws

Opendeurdagen 14 & 15 maart 2020

28 februari 2020

Duurzame houtverbranding en pellets staan centraal tijdens deze opendeurdagen. Geniet van heel wat kortingen en introducties! 
Nieuw zijn: 
- Jotul houtkachels uit Noorwegen
- Olsberg en Nordic Fire hout- en pelletkachels
- Okofen verwarmingsinstallaties op pellets
De opendeurdagen gaan door in onze toonzaal in Oosterzele, van 10u-17u. Batibouwcondities gelden voor bestellingen tot einde maart 2020. Wees welkom!

folder opendeurdagen maart 2020

Herfstactie Animo kachels

4 oktober 2019

 • actie van 1 okt t.e.m. 6 dec 2019
 • bij aankoop van een Animo PURE pelletkachel of de ADUO combikachel
 • comfort pack gratis = Rita wifi module en draadloze ruimtevoeler om op afstand tijds- en temperatuurprogramma's in te stellen.
 • Comfortset ter waarde van 364 euro, excl. BTW, niet inruilbaar, 1 bon per aankoop.
 • Niet cumuleerbaar met andere acties, zoals bvb. Gezinsbondactie.

BISbeurs kortingen & introducties

29 augustus 2019
 • - 300 € bij aankoop van een nieuwe Animo kachel (Rika brand)
 • -10% bij aankoop van een nieuwe NunnaUuni speksteenkachel. 
 • Toonzaalmodellen mét garantie aan buitengewone prijsjes.
 • Introductie van M Design haarden. Belgische topkwaliteit en -afwerking.
 • introductie van de Oostenrijkse Pelletmatic verwarmingsketels van Ökofen
infofolder opendeurdagen 19 & 20 okt

Genereuze Beursvoorwaarden

25 februari 2019

 • - 300€ bij aankoop van een nieuwe Animo kachel (Rika brand)
 • -15% bij aankoop van een nieuwe NunnaUuni speksteenkachel. 
 • Toonzaalmodellen mét garantie. 
 • Buitenhaarden aan buitengewone prijsjes. 

BIS 18 een mooie oogst na 5j zaaien

21 november 2018

In februari bestaan we 5 woelige jaren! Door de boude communicatie van de overheid kreeg onze sector rake klappen. Gelukkig kwam er de "green deal". Wij kunnen onze klant correct informeren en deze heeft nu de tools om met houtverbranding toch een zeer ecologische keuze te maken. Na 5j zijn we trots op ons energiezuinig assortiment van kachels, elektrische haarden en de Thornhill fornuizen, Engelse top technologie!

Ontdek de nieuwe NunnaUuni.com site.

8 januari 2018

NunnaUuni anno 2018 biedt naast warmteopslagkachels volledig opgebouwd uit speksteen, "gourmet" speksteenkachels met ovenfunctie en de lichtere calor en deko kachels. Het natuurlijke grijze speksteen kan aan de buitenzijde gecombineerd worden met alternatieve materialen zoals  glas of keramische tegels.

BIS 17 is volop aan de gang!

11 oktober 2017

Dit jaar vind je ons in hal 4 waar we, net als bij de vorige edities, nieuwigheden presenteren en je warm  maken voor speksteen technologie. In tijden waarin men op zoek gaat naar respectvolle, duurzame en gezonde (nauwelijks fijnstof!) verbranding scoren onze kachels en fornuizen bijzonder hoog! De beursacties en kortingen lopen nog door tot eind oktober...

Tevreden klanten laten van zich horen!

3 juli 2017

We laten u graag meegenieten van een heerlijke broodje gebakken in een Engels, handgemaakt Thornhill fornuis. Het doet ons watertanden en misschien u ook...als u de onklopbare prijzen verneemt van het, al zeggen we het zelf, prachtige gamma, geëmailleerde, traditionele Thornhill fornuizen.

Houtkachels, brandend actueel!

15 december 2016

Zullen we straks nog hout mogen verbranden? That's the question? Een volmondige "JA" het antwoord! Oude houtkachels en open haarden zijn vervuilend maar met recente, genormeerde kachels wek je duurzame energie op. De DINplus norm is hierbij een kwaliteitsmeter maar ook de richtlijnen van een nieuw Koninklijk Besluit, brengen klaarheid. Met een rendement van min 75%  en strenge eisen wat betreft de emissie van fijn stof, is er een duidelijke standaard gesteld. Onze houtkachels halen moeiteloos de voorwaarden. Speksteenkachels scoren zelfs uitzonderlijk goed met een rendement tot 92%,  een uitstekende uitbrand en een bijna volledige ontgassing van de verbrandingslucht. Met andere woorden, u kan met een gerust hart en milieubewust verder stoken. Volg hierbij steeds ons stookadvies.

artikel: Vervangingsbeleid kan uitstoot fijn stof met 90% terugdringen.

stookavond do 27okt

2 november 2016

Proef de gezelligheid van onze 4de stookavond. Full house en de perfecte afsluiter van een mooie BIS beurs periode!

BIS 16 razendsnel uit de startblokken

8 oktober 2016

't Gaat hard in de expohallen! Veel bezoekers, lang niet slecht voor een 1ste beursdag!

Fornuizen spotten!

29 september 2016

Onze "gouden" tip voor de BIS beurs, in onze toonzaal of tijdens de opendeurdag op zondag 30 oktober zijn de traditionele Thornhill fornuizen, "handmade in England".

Ze stralen letterlijk én  figuurlijk onweerstaanbare veel warmte uit. Maar... first things first, ze zijn bovenal technisch uitgepuurd, ecologisch en zuinig. 

Blij met BIS 2016 !

25 april 2016

Wat een fijne beurs is die BIS beurs in Gent toch! Drukke dagen met veel concrete interesse voor ons Fins ecologisch verwarmingssysteem van NunnaUuni.

We kunnen ook wel het één en ander vertellen over speksteen- en andere houtkachels... En dankzij een stevige bouwkundige bagage over alle constructieve voorbereidingen en afwerkingen!

We zijn zoiezo, tijdens de kantooruren, van maandag tot zaterdag, steeds en graag bereikbaar voor advies!!

Speksteen inspireert op Batibouw 2015 !

13 april 2015

Een recordaantal bezoekers werden enthousiast en uitgebreid geïnformeerd. 100% natuurlijk, onverslijtbaar, zeer zuinig en een stralingswarmte waarin je je kan wentelen als in een warm dekentje...  Need we say more?

1ste Radialis Stookavond

20 december 2014

Op 11 december vond een geslaagde en druk bijgewoonde stookavond met nuttige stook- en oventips plaats in onze toonzaal in Oosterzele. 't Was gezellig warm én lekker.

Wenst U een volgende stookavond bij te wonen? Geef ons een seintje, we nodigen U graag uit!

NunnaUuni Days oktober 2014

20 oktober 2014

Op 11-12 en 18-19 oktober 2014 in onze toonzaal in Oosterzele.

Publicatie

Bisbeurs oktober 2014

20 oktober 2014

Radialis stelt op de Bisbeurs de speksteenkachels in Mammutti natuursteen voor. In primeur, onder meer, bekleed met cortenstaal. Opvallend veel belangstelling voor de "Golden Fire" technologie van NunnaUuni bij deze eerste deelname! Heeft u de beurs gemist? Verneem in onze toonzaal wat onze kachels zo zuinig en bijzonder maken.

Actie buitenhaarden!

20 oktober 2014

Wij stellen regelmatig nieuwigheden voor of voeren interessante promoties. 

Volg ons op facebook! Zo wordt u steeds uit eerste hand geïnformeerd! 

Publicatie

Actie vogelwering!

20 oktober 2014

Helaas veroorzaken het tortelen van duiven en mijmeren van kauwen nogal wat problemen op daken, in goten en schouwen. Met verstoppingen, dode dieren en zelfs brandgevaar tot gevolg. Diervriendelijke oplossingen, zoals draadroosters en speciaal ontwikkelde duivenwering vermijden overlast en dierenleed! 

Publicatie

Batibouw maart 2014

20 oktober 2014

Meteen na de opening van de toonzaal in Oosterzele, genoten we een stevige vuurdoop op Batibouw. Perfect om de noden en vragen van onze klanten verder uit te diepen. Bijzonder fijn om te ervaren hoe de energie onafhankelijke technologie van NunnaUuni, perfect beantwoordt aan de vraag naar een zuivere, natuurlijke, gezonde én spaarzame warmtebron.

Publicatie

Radialis uit de startblokken!

20 oktober 2014

In februari 2014 stelt Radialis Oosterzele, als officiële expert-verdeler van de Finse NunnaUuni speksteenkachels, haar deuren wijd open voor iedereen die houdt van duurzame, milieuvriendelijke technologieën. Natuurlijk vormgegeven in uitzonderlijk efficiënte warmte accumulerende houtkachels. Amper 2u stoken en tot 36u lang nagenieten van zuivere stralingswarmte! 

Publicatie